Grensverleggend zorgen 1

Door Sjoukje Niehof

‘De reis is belangrijker dan de bestemming’ zo spraken de deelnemende organisaties zich uit tijdens de werkconferentie Grensverleggend Zorgen die in september 2019 plaatsvond. Met veel plezier heb ik mij ruim anderhalf jaar voor deze reis ingezet. Het was een traject met uitdagingen, kansen en ontmoetingen. Veel mensen leverden een bijdrage aan de verbeteringen en vernieuwingen die nodig zijn in het belang van kwetsbare ouderen. Ik ben blij met het resultaat: de programmalijnen worden verder uitgewerkt door de betrokken organisaties en de Triage-app wordt in Groningen ontwikkeld.

Ben je benieuwd naar de reis die we hebben afgelegd en wil je een doorkijkje naar de plannen voor 2021? Bekijk en/of download hieronder dan de visual met een directe link naar het uitgewerkte prototype van de Triage-app.

Grensverleggend zorgen 2

Hoewel de reis van Grensverleggend Zorgen nog niet ten einde is, sla ik in januari 2021 een nieuwe weg in. Ik start als directiesecretaris, tevens mt-lid bij Zorggroep Meander, een uitdaging waar ik veel zin in heb. Meander is ook aangesloten bij Grensverleggend Zorgen, de verdere route blijf ik dan ook zeker en met veel interesse volgen!